Lutherska Bekännelsebrevet

Prenumerera på Lutherska Bekännelsebrevet

Ett uppbyggligt brev med syfte att regelbundet föra dig nära Gud genom bibelord, betraktelse och bön.

Alla betraktelser är skrivna av pastorer inom LBK, eller av någon från våra systerkyrkor inom CELC, eller av någon av våra lutherska fäder.

Du kan välja att få Bekännelsebrevet varje dag, eller mindre sällan. Du har full valfrihet. Listan nedan under "Anpassa din prenumeration" består för det första av sju olika utskick som skickas ut var sin fasta veckodag. Så ifall du vill ha Bekännelsebrevet varje dag kryssar du i rutorna för varje veckodag. Sedan finns det längst ner på listan två utskick där innehållet skickas ut oregelbundet och mer sällan.

Det går också bra att anpassa sin prenumeration efter att man blivit prenumerant genom en länk som finns längst ner i varje utskick. Så det val som du gör nu är alltså inte "hugget i sten".

Spara gärna mejladressen bekannelsebrevet@bekannelse.se i din adressbok för att säkerställa att mejl från oss hamnar i din inkorg, och inte i din spammapp.

Mejladressen bekannelsebrevet@bekannelse.se är också Bekännelsebrevets kontaktadress ifall du skulle behöva hjälp med din prenumeration, eller om du har synpunkter eller frågor. Bekännelsebrevets redaktör är Bjarte Edvardsen, pastor i Lutherska Immanuelförsamlingen i Umeå.

* visar obligatoriska fält

I enlighet med GDPR-lagen och för att du ska kunna prenumerera på Bekännelsebrevet är det nödvändigt att du ger ditt medgivande till att din mejladress sparas i vår lista över alla prenumeranter. Godkänner du detta?

Email Marketing Powered by Mailchimp